Menu oktober 2018.
Avocadobavarois met garnalentartaar
*
Salade met witte druiven, comice peer, blue de auvergne en kerrie-cashewnoten
*
Kruidige pastinaak-appel soep
*
Zeeduivel met saffraan-saus
*
Gebraden parelhoen met ganzenlever
*
Moelleux van chocolade met koffie-ijs en notenkletskopje
Dit menu is voor een groot deel gebaseerd op menu’s van de zusterclubs in Purmerend en Almere
De wijnen zijn afkomstig van slijterij Simon Vonk
Wijnen
Wijnen
Amuse: Zuidam, oude jenever :
Salade: Tourraine, Dme de Marce, Sauvignon blanc, 2017
Hoofdgerecht: Calcari, Penedes, Pares Balta, , 2016
Dessert: El candado, Valdespino, PX
Download het menu van oktober 2018
Recepten
Avocadobavarois met garnalentartaar
Salade met witte druiven, comice peer, blue de auvergne en kerrie-cashewnoten
Kruidige pastinaak-appel soep
Zeeduivel met saffraan-saus
Gebraden parelhoen met ganzenlever
Moelleux van chocolade met koffie-ijs en notenkletskopje