Oktober 2018

Menu oktober 2018. 

Avocadobavarois met garnalentartaar

*

Salade met witte druiven, comice peer, blue de auvergne en kerrie-cashewnoten

*

Kruidige pastinaak-appel soep

*

Zeeduivel met saffraan-saus

*

Gebraden parelhoen met ganzenlever

*
Moelleux van chocolade met koffie-ijs en notenkletskopje

Dit menu is voor een groot deel gebaseerd op menu’s  van de zusterclubs in Purmerend en Almere
De wijnen zijn afkomstig van slijterij Simon Vonk

Wijnen

Wijnen

Amuse:  Zuidam, oude jenever     :

Salade:   Tourraine, Dme de Marce, Sauvignon blanc, 2017

Hoofdgerecht:  Calcari, Penedes, Pares Balta, , 2016

Dessert:  El candado, Valdespino, PX

Download het menu van oktober 2018

Recepten
Avocadobavarois met garnalentartaar
Salade met witte druiven, comice peer, blue de auvergne en kerrie-cashewnoten
Kruidige pastinaak-appel soep
Zeeduivel met saffraan-saus
Gebraden parelhoen met ganzenlever
Moelleux van chocolade met koffie-ijs en notenkletskopje