December 2012

Amuse:
Zalmpakketje
Eendenlever met stoofpeertje
Geroosterde paprikaroom met Parmezaanstengel

*

Kingcrab met kabeljauw en broccolicrème

*

Kikkerbillen op een flan van waterkers en peterselie, met couscous, peterseliepesto en crumble van Parmaham

*

Hazenrugfilet met gekarameliseerde appel, geglaceerde zilveruitjes, spruitjes en schorseneren

*

Ile flottante, Thomas Keller
 

Wijnen

Zalmpakketje:
Kloster 2009, Wiesser Burgunder, Trocken S

Kingcrab:
Piccodelsole, Flalanghina 2011

Kikkerbillen:
Tarapaca, Chardonnay, Chile, 2010

Hazenrugfilet:
Esprit de Grenache, Cotes de Rhone, 2010

Ile flottante:
Tarapaca, Terroir, Sauvingon Blanc/Gewurztraminer, Late Harvest, Chili, 2008

Download het menu van december 2012