Amuse:
Zalmpakketje
Eendenlever met stoofpeertje
Geroosterde paprikaroom met Parmezaanstengel
*
Kingcrab met kabeljauw en broccolicrème
*
Kikkerbillen op een flan van waterkers en peterselie, met couscous, peterseliepesto en crumble van Parmaham
*
Hazenrugfilet met gekarameliseerde appel, geglaceerde zilveruitjes, spruitjes en schorseneren
*
Ile flottante, Thomas Keller
Wijnen
Zalmpakketje:
Kloster 2009, Wiesser Burgunder, Trocken S
Kingcrab:
Piccodelsole, Flalanghina 2011
Kikkerbillen:
Tarapaca, Chardonnay, Chile, 2010
Hazenrugfilet:
Esprit de Grenache, Cotes de Rhone, 2010
Ile flottante:
Tarapaca, Terroir, Sauvingon Blanc/Gewurztraminer, Late Harvest, Chili, 2008