November 2018

Menu november 2018.


Zwarte olijf en gamba

*

Noordzeetong met Hollandse garnaal

*

Gele biet en wortel, paarse pesto, cantharel en radicchio

Dit menu is gebaseerd op menu’s van de zusterclubs in Purmerend en Almere *

Ree-tournedos, peer en pommes dauphine

*

Savarin van mango met meloen en basilicumsiroop
 

Wijnen

Wijnen

Voorgerecht:  Les Dames Blanches du Sud
Tussengerecht 1 Garganega Chardonnay
Tussengerecht 2 Prendo Pinot nero 2016
Hoofdgerecht  Esprit de granache
Dessert:   Riesling kabinett.

Download het menu van november 2018

Recepten
Zwarte olijf en gamba
Noordzeetong met Hollandse garnaal
Gele biet en wortel, paarse pesto, cantharel en radicchio
Ree-tournedos, peer en pommes dauphine
Savarin van mango met meloen en basilicumsiroop