April 2018

Bereidingen van biet, radicchio en makreel

*

Romige basilicumsoep met een gevuld tomaatje.

*

Kabeljauw met krokant van Parmaham, jus van yuzu, zeegroenten, gnocchi met sinaasappel & dragon

*

Met sherry gelakte eend met crunch van pistache, crème van artisjok & Granny Smith, geglaceerde sjalotten

*

Parfait met amandel, tompouce met Zwitserse room & amandel, amandelkrullen en mokka karamel

Romige basilicumsoep uit : Proefkoken voor de koningin. Jubileumkookboek CCN. De rest van het menu is overgenomen van de zusterclub in Purmerend. 

Wijnen


Wijnen

Voorgerecht:       Marlys chardonnay reserve pays döc 2016  €  8.99

2e Tussengerecht:  Scaia corvina Veneto 2015  € 9,99

Hoofdgerecht:  Don Gonzalo oloroso  €  20,00 

Dessert:  Pellegrino marsala superior dolce  €  9,99

Download het menu van april 2018

Recepten
Bereidingen van biet, radicchio en makreel
Romige basilicumsoep met een gevuld tomaatje
Kabeljauw met krokant van Parmaham, jus van yuzu, zeegroenten, gnocchi met sinaasappel & dragon
Met sherry gelakte eend met crunch van pistache, crème van artisjok & Granny Smith, geglaceerde sjalotten
Parfait met amandel, tompouce met Zwitserse room & amandel, amandelkrullen en mokka karamel