Menu juni 2017
Gemaakt door Pjotr Rentinck, ex-chef van restaurant De Vijfde Smaak
Salade van knol en wortelgroenten (diverse bereidingen)
met in yoghurt en in biet gemarineerde zalm
*
Tartaar van kalf
met bereidingen van ui
*
Aardappel, kaas en truffel
*
Lamsnek uit de oven
gepofte knoflook, rozemarijnaardappel, lamsjus met tijm en appel, gepofte tomaat en tian
*
Geroosterd bananenbrood, honingparfait, saus van sandelhout
*
Wijnen
Salade van knol etc:
Sole, chardonnay/feteasca regala, Roemenie, 2015, 13%
Tartaar:
Buglioni bianco, trebbiano, Veneto, 2015, 12,5%
Aardappel:
Appassimento, salento, Puglia, 14%, 2014
Lamsnek:
Elysee, mourvedre, pays d’Oc, 2015
Bananenbrood: Rivesaltes, ambre (1x)