Oktober 2016

Cannelloni van coquille met schuim van wasabi, een rolletje van kalfsmuis en
Pata Negra-crème

*

Zachte crème van knoflook met kikkerbilletjes en doperwten met sandwich van spek en amandel.

*

Sardientje gevuld met langoustine en limoenblad, artisjok, inktvis en zalmeitjes.

*

Gebraden duif met merg, snijbonen en Vacherin Mont d’Or

*

Kers van blauwschimmelkaas en kersen, schuimpje van peer met gembercoulis

Wijnen
Canneloni:
La Campagne, 2013, Marsanne en Viognier, Pays d’Oc, 13%

Kikkerbillen:
Viu Manent reserva, 2015, Chardonnay, Chili, 13%

Sardientje:
Doudet-Naudin, 2014, Pinot noir, 12,5% (licht koelen

Duif:
Abadal, 2015, DOC, Spanje, 14%

Dessert:
Mavrodafne, Griekenland, 15% (koelen)

Download het menu van oktober 2016