Januari 2007

Sintjakobsschelpen met eendenlever, appel, truffel en een dressing van appelstroop en aceto balsamico

*

Tarbot met aardappelmousseline, prei en zwarte truffelsaus

*

Hertenkotelet met stoofpeertjes, meiknolletjes met kardemom en kastanjepuree

*

Appel in bladerdeeg met een sabayon van calvados en kaneelijs

Wijnen

Voorgerecht
Cuvee Trimbach 2002
Appellation Alsae Controlee
Trimbach – Ribauville                            

Tussengerecht
Chateau d’ Angles 2005
(bourboulenc, grenache, roussane, marsanne)
Coteaux du Languedoc
Mise en boutoille chateau                     

Hoofdgerecht
Pinot Noir 2002
Reserve
Appellation Alsae Controlee
Trimbach – Ribauville                          

Nagerecht
Bon Courage     2006
Estate wine
Gewurztramier
Special late harvest
Grown, made and bottled on the estate by
Andre and Jacques Bruwer
Roberston South Africa                        

 

Download het menu van januari 2007