December 2007

Amuse: tomatencompote

*

Carpaccio van in olijfoliegegaarde kalfslever met eendenlever, gebakken kalfsniertjes, gefrituurde uien en een sherrydressing


*

Gebakken grietfilet met puree van winterwortel en bouillon van trompettes de la mort

*

Gebraden hertenkalffilet met gestoofde en gefrituurde schorseneren, rode wijnsaus en een crème van jeneverbessen

*

IJs en crème van geitenkaas, kruidige vijgensaus en kletskoppen
 

Wijnen

amuse            Carpenè Malvolti
                      Rosé Brut                           
voor                Château La Gravette 2004
                      Minervois
                      Cuvée Prestige                      
tussen             Greco di Tufo DOC
                      Annata 2000
                      Bennito Ferrara                      
hoofd              Marimar Estate
                      Pinot Noir 2003
                      Torres Family Vineyards          
dessert            Palacio de Menade
                      Dulce
                      Sauvignon blanc 2006           
                                en
                      Bon Courage
                      Gewürztraminer
                      Special late Harvest 2006       

Download het menu van december 2007