Menu september 2018
Surprise-eitjes met gerookte makreel, komkommer, venkel, appel en warm aardappelschuim
*
Aubergine, geitenkaas, garnalen, garnalenbouillon
*
Witlof, kaascrème, peer, walnoten
*
Duif op twee manieren met fondantaardappel, salade, geglaceerde druiven en rode portsaus
*
Vanillezanddeeg, witte chocolade parfait en frambozenschuim
Wijnen
Wijnen
Voorgerecht: Domaine Astruc Chardonnay
1e tussengerecht: Weingut Uibel Grüner Veltliner
2e tussengerecht: Lungarotti Cadetto bianco
Hoofdgerecht: Melodias Winemaker’s Selection Syrah
Dessert: Valentino Butussi Verduzzo Friulano
Deze receptuur is voor het allegrootste deel overgenomen van de zusterclub in Purmerend. Oorspronkelijk is het samengesteld door CC Almere.
De wijnen zijn afkomstig van Terravin
Download het menu van september 2018
Recepten
Surprise-eitjes met gerookte makreel, komkommer, venkel, appel en warm aardappelschuim
Aubergine, geitenkaas, garnalen, garnalenbouillon
Witlof, kaascrème, peer, walnoten
Duif op twee manieren met fondantaardappel, salade, geglaceerde druiven en rode portsaus
Vanillezanddeeg, witte chocolade parfait en frambozenschuim




