September 2018

Menu september 2018

Surprise-eitjes met gerookte makreel, komkommer, venkel, appel en warm aardappelschuim

*

Aubergine, geitenkaas, garnalen, garnalenbouillon

*

Witlof, kaascrème, peer, walnoten

*

Duif op twee manieren met fondantaardappel, salade, geglaceerde druiven en rode portsaus

*

Vanillezanddeeg, witte chocolade parfait en frambozenschuim
 

Wijnen

  Wijnen

Voorgerecht:         Domaine Astruc Chardonnay

1e tussengerecht: Weingut Uibel Grüner Veltliner

2e tussengerecht: Lungarotti Cadetto bianco

Hoofdgerecht:       Melodias Winemaker’s Selection Syrah

Dessert:       Valentino Butussi Verduzzo Friulano

Deze receptuur is voor het allegrootste deel overgenomen van de zusterclub in Purmerend. Oorspronkelijk is het samengesteld door CC Almere. 
De wijnen zijn afkomstig van Terravin

Download het menu van september 2018

Recepten
Surprise-eitjes met gerookte makreel, komkommer, venkel, appel en warm aardappelschuim
Aubergine, geitenkaas, garnalen, garnalenbouillon
Witlof, kaascrème, peer, walnoten
Duif op twee manieren met fondantaardappel, salade, geglaceerde druiven en rode portsaus
Vanillezanddeeg, witte chocolade parfait en frambozenschuim