Juni 2018

Menu juni 2018


Torentje van geitenkaas en salade

*

Haring, in tempura gebakken met risotto van rode biet en soja-reductie, krokantje van korst en nori

*

Quiche met gerookte schelvis en waterkers

*

Lamsrump met Malaga, pommes tsarina en lente groenten

*

Zomerkoninkjes-taartje met spekjes, gelei van szechuan peper bombe van citroen en aardbei

Dit menu werd samengesteld door Cuisine Culinaire Almere; de zusterclub van Purmerend heeft het een keer overgenomen. In het menu is het oorspronkelijke voorgerecht vervangen door bijgaand voorgerecht dat van de site van AH komt.
De wijnen komen van Terravin.

Wijnen

Wijnen

Recepten
Torentje van geitenkaas en salade
Haring, in tempura gebakken met risotto van rode biet en soja-reductie, krokantje van korst en nori
Quiche met gerookte schelvis en waterkers
Lamsrump met Malaga, pommes tsarina en lente groenten
Zomerkoninkjes-taartje met spekjes, gelei van szechuan peper bombe van citroen en aardbei

Torentje van geitenkaas: Domaine Laurige pays d’Oc, macabeu
Haring in tempura:        Norte Sur rosado cabernet sauvignon
Quiche:         Catarina Bacalhoa
Lamsrump:         Lavignone barbera d’Asti
Dessert:         Piemonte Brachetto

Download het menu van juni 2018