Menu februari 2017
Heldere selderijbouillon met garnaal en saffraanroom
*
Gerookte coquille met sinaasappel-worteltartaar en yuzucrème
*
Mousse van rode biet, tuinbonen in appelcider vinaigrette, patisson frites en katenspek
*
Wildzwijnrol met pompoen, paddenstoelen, spruiten, blauwe druiven en amandelen
*
Haagse hopjes met mascarpone
Wijnen
Soep:
geen wijn
Coquille:
Broquel, Torrontes, Mendoza, Argentinia, 2014
Mousse van rode biet:
Valpolicella Classico, Italie, 2015, 12,5%
NB iets koelen!
Wildzwijnrol:
Broquel, Malbec, Mendoza, Argentinia, 2014, 14,5%
Haagse hopjes:
Marsala dolce, Sicilia, Vito Curatola Arini, 18%
NB serveren op 13/14 graden
Download het menu van februari 2017
Recepten
Heldere selderijbouillon met garnaal en saffraanroom
Gerookte coquille met sinaasappel-worteltartaar en yuzucrème
Mousse van rode biet, tuinbonen in appelcider vinaigrette, patisson frites en katenspek
Wildzwijnrol met pompoen, paddenstoelen, spruiten, blauwe druiven en amandelen
Haagse hopjes met mascarpone