Februari 2017

Menu februari 2017

Heldere selderijbouillon met garnaal en saffraanroom


*

Gerookte coquille met sinaasappel-worteltartaar en yuzucrème


*
Mousse van rode biet, tuinbonen in appelcider vinaigrette, patisson frites en katenspek


*

Wildzwijnrol met pompoen, paddenstoelen, spruiten, blauwe druiven en amandelen


*

Haagse hopjes met mascarpone
 

Wijnen

Soep:
geen wijn

Coquille:
Broquel, Torrontes, Mendoza,  Argentinia, 2014
  
Mousse van rode biet:
Valpolicella Classico, Italie, 2015, 12,5%    
NB iets koelen!

Wildzwijnrol:
Broquel, Malbec, Mendoza,  Argentinia, 2014, 14,5%   

Haagse hopjes:
Marsala dolce, Sicilia, Vito Curatola Arini, 18%    
NB serveren op 13/14 graden
 

Download het menu van februari 2017

Recepten
Heldere selderijbouillon met garnaal en saffraanroom
Gerookte coquille met sinaasappel-worteltartaar en yuzucrème
Mousse van rode biet, tuinbonen in appelcider vinaigrette, patisson frites en katenspek
Wildzwijnrol met pompoen, paddenstoelen, spruiten, blauwe druiven en amandelen
Haagse hopjes met mascarpone