Maart 2018

CCZ Maart 2018


Pompoen met pistache en rode curry

*

Rode gort en blauwe kaas

*

Gerookte rode poon met gemarineerde citroen, salsa verde, citroengelei, citroenmayonaise en kletskop.

*

Gevuld piepkuiken met cumberlandsaus, witlof met in wortelsap geglaceerde bospeen en Hasselback potatis.

*

Yoghurt panna cotta gevuld met sinaasappelcoulis, koffiesaus, lange vingers en amaretto truffels.

Download het menu van maart 2018

Recepten
Pompoen met pistache en rode curry
Rode gort en blauwe kaas
Gerookte rode poon met gemarineerde citroen, salsa verde, citroengelei, citroenmayonaise en kletskop
Gevuld piepkuiken met cumberlandsaus, witlof met in wortelsap geglaceerde bospeen en Hasselback potatis
Yoghurt panna cotta gevuld met sinaasappelcoulis, koffiesaus, lange vingers en amaretto truffels