Menu februari 2014
“Santapan Malam”
(Feestelijk avondmaal)
Nasi koening
(Gele rijst)
*
Gádo Gádo Besár
(Gekookte groenten met pindasaus)
Besár=met veel groenten
*
Sájoer Lódeh
(Dikke groentesoep op kokosmelkbasis)
*
Séng Geséng (Daging semur)
(Gestoofd rundvlees)
*
Góbe Sanoesír
(Gestoofde varkenskarbonade in kokosmelk)
*
Perkedél Lómbok
(Gevulde grote pepers)
*
Ajam Setán
(Gegrilde hete, zoete kip)
Setán=duivel
*
Pepesán Pádang
(Gepocheerde makreel)
*
Telor Anak Más
(Gebakken ei met paprika)
*
Sateh Babi
(saté van varkenshaas)
*
Seroendeng
(Kokos-pindagarnituur)
*
Atjar Tjampoer Bandung
(Groenten in het zuur uit Bandoeng)
*
Rudjak
(Fruitsalade met sambal)
Bebotek Udang
(Gestoomde garnalenpakketjes met ei)
*
Sambal Goreng Hati Ajam Peteh
(Kippenlever in pikante kokosmelksaus met peteh)
*
Loempia Tiga
(Loempia’s met oesterzwammen)