Februari 2014

Menu februari 2014

“Santapan Malam”
(Feestelijk avondmaal)


Nasi koening
(Gele rijst)

*

Gádo Gádo Besár
(Gekookte groenten met pindasaus)
Besár=met veel groenten

*

Sájoer Lódeh
(Dikke groentesoep op kokosmelkbasis)

*

Séng Geséng (Daging semur)
(Gestoofd rundvlees)

*

Góbe Sanoesír
(Gestoofde varkenskarbonade in kokosmelk)

*

Perkedél Lómbok
(Gevulde grote pepers)

*

Ajam Setán
(Gegrilde hete, zoete kip)
Setán=duivel

*

Pepesán Pádang
(Gepocheerde makreel)

*

Telor Anak Más
(Gebakken ei met paprika)

*

Sateh Babi
(saté van varkenshaas)

*

Seroendeng
(Kokos-pindagarnituur)

*

Atjar Tjampoer Bandung
(Groenten in het zuur uit Bandoeng)

*

Rudjak
(Fruitsalade met sambal)


Bebotek Udang
(Gestoomde garnalenpakketjes met ei)

*

Sambal Goreng Hati Ajam Peteh
(Kippenlever in pikante kokosmelksaus met peteh)

*

Loempia Tiga
(Loempia’s met oesterzwammen)
 

Download het menu van februari 2014