“Eva’s keukenkast”

Beste leden en geïnteresseerde bezoeker van onze website,

Onderstaande stuk ontvingen wij van ons trouwe lid Gerard Dalmeijer

Vorige week in het programma BEAU op tv, met Beau van Erven Dorens die een geïmproviseerd, maar ontzettend ontwapenend programma “huiskamer televisie” maakte, gewoon vanuit zijn eigen woonkamer.

In dat programma belde hij met Frank Lammers van de Jumbo-spotjes (met Max Verstappen en zo). Frank is ook sponsor van de voedselbank, een instituut dat in deze tijd veel minder voedsel van de supermarkten en producenten krijgt dan normaal.

Frank is getrouwd (of samenwoont) met Eva Posthuma de Boer, een schrijfster en columniste van de Volkskrant. Evan heeft kort geleden haar tweede kookboek geschreven, “Eva’s keukenkast”. Frank Lammers kondigde in het programma aan dat Eva haar opbrengst van het boek (ongeveer € 10 per boek) helemaal aan de voedselbank schenkt. Om die reden heb ik het boek besteld, een mooi geïllustreerd boek van bijna 300 pagina’s (dat ook nog werd bezorgd door Eva persoonlijk).

Leuk boek om te lezen, leuk om te hebben en leuk om te geven (b.v. aan iemand die deze dagen overuren maakt om Nederland draaiende te houden).

De oproep

Ik zou een oproep willen doen aan alle leden van CCZ (die die drie tientjes die het boek kost naar mijn bescheiden mening over het algemeen prima kunnen missen) om dit boek aan te schaffen, (of, nog mooier om er twee aan te schaffen, één om te houden en één om te schenken aan een harde werker).

Kookgroeten

Gerard Dalmeijer

N.B. het boek is op verschillende plaatsen te koop maar voor deze actiemoet het boek besteld worden via evaskeukenkast@gmail.com