Lid worden

Lid worden?

Meer weten?

Belangstelling gekregen voor Cuisine Culinaire Zaanstad en wilt u meer over ons weten ? Of heeft u zin om lid te worden c.q. als gast eens met ons mee te koken? Vul het contactformulier voor meer informatie (contact) of het inschrijfformulier (zie onder).

Gast koken

Wie lid wil worden – geïntroduceerd door één van de leden of via aanmelding via de website kan twee keer als gast meekoken bij één van de kookkringen. De CCZ kent mannengroepen en gemengde groepen.
Om als gast eens mee te koken betaalt men per avond € 40,00. Tijdens dit “gast koken” maakt het kandidaat-lid kennis met de gang van zaken en kunnen de leden van de groep wennen aan het nieuwe kandidaat-lid. Na twee keer koken moet de keuze worden gemaakt of het aanstaande lid definitief tot de Cuisine Culinair Zaanstad wil en kan toetreden.

Contributie

Een lid betaalt jaarlijks een contributie van €80,-. Daarnaast betaalt een lid per jaar €400 voor de tien kookavonden. Dit is inclusief drank.

Inschrijfformulier CCZ
Ondergetekende verklaart zich hierbij akkoord met de Algemene Voorwaarden 2005 van Vereniging Cuisine Culinaire Zaanstad en geeft zich op als lid van Vereniging Cuisine Culinaire Zaanstad.